سبد خرید
{{item.quantity}}
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
{{item.promotion_discount|number}} تومان تخفیف
{{item.total|number}} تومان
مبلغ قابل پرداخت
{{model.subtotal|number}} تومان
ثبت سفارش
سبد خرید شما خالی است
نحوه شستن دستمال آشپزخانه/دستمال نانو رو با چی بشوریم؟

نحوه شستن دستمال آشپزخانه/دستمال نانو رو با چی بشوریم؟

دستمال نظافت آشپزخانه چقدر آلوده است؟

دستمال نظافت آشپزخانه یکی از آلوده ترین وسایل خانه محسوب میشود.این وسیله در طول روز برای خشک کردن دست،نظافت سطوح مختلف و جمع رطوبت استفاده می شود.استفاده مداوم از دستمال باعث رشد میکروب ها و قارچ ها میشود.تحقیقات علمی ثابت کرده دستمال های الوده با باکتری میتواند باعث مسمومیت غذایی و مشکلات گوارشی شود.رطوبت دستمال شرایط ایده آل برای رشد میکروب ها است که این میزان آلودگی حتی از سینک و اسکاچ آشپزخانه هم بیشتر است.دانستن اهمیت ضدعفونی و شستن دستمال آشپزخانه به شما کمک میکند تا شستن اصولی دستمال را جدی بگیرید و از گسترش میکروب ها جلوگیری کنید.


شستن دستمال آشپزخانه04

بهترین روش شستن دستمال آشپزخانه با ماشین لباسشویی

شستن دستمال با ماشین لباسشویی یکی از سریع ترین روش های شستن دستمال است.برای داشتن نتیجه بهتر و جلوگیری از بوی بد باید از یک روش اصولی و استاندارد استفاده کرد.رعایت چند نکته به شما کمک میکند تا دستمال های آشپزخانه تمیز  و بدون باکتری داشته باشید.

  • پیش از شستن ،دستمال ها را از نظر رنگ(روشن و تیره) و جنس(نخی و میکروفایبر)جدا کنید تاآسیب کمتری ببینند.
  • اگر دستمال ها آغشته به چربی و لکه های غذا هستند آن را 15-20دقیقه در محلول آب گرم و مقداری پودر و جوش شیرین قرار بدین.بعد از جدا شدن چربی ها آن را به داخل ماشین لباسشویی بیندازین.
  • برای از بین بردن میکروب ها شست و شو با آب گرم دما60درجه بهترین انتخاب است.
  • برای شوینده از پودر لباسشویی یا مایع شوینده ضد چربی استفاده کنید.
  • پس از شست و شو دستمال را در آفتاب پهن کنید تا کامل خشک و ضدعفونی شود و یا از خشک کن با حرارت متوسط استفاده کنید.

آموزش شستن دستمال نظافت با دست

شستن دستمال نظافت با دست یکی از قدیمی ترین و اصولی ترین روش های شستن دستمال است.البته استفاده از ماشین لباسشویی آسان است اما بسیاری از افراد ترجیح میدهند که دستمال ها را به صورت جداگانه و با دقت بیشتری بشویند.

  • در مرحله اول برای حذف چربی ها بهتر است دستمال را به مدت15-20دقیقه در محلول جوش شیرین+1ق غ پودر لباسشویی+چند قطره سرکه سفید قرار بدین تا چربی ها و بوی نامطبوع از دستمال جدا شود.
  • بعد از این مرحله نوبت به شست و شو اصلی با مایع شوینده مناسب است.شما میتوانید از مایع ظرفشویی قوی یا پودر لباسشویی و یا حتی صابون استفاده کنید تا بافت آن آسیب نبیند.
  • در مرحله آخر با آب گرم دستمال ها را کاملا آبکشی میکنیم تا هیچ گونه مواد شوینده روی آن باقی نماند.اگر شوینده در دستمال باقی بماند باعث ایجاد بوی بد در آن میشود.

شستن دستمال آشپزخانه01

چگونه دستمال آشپزخانه را ضدعفونی کنیم؟

ضدعفونی کردن دستمال یکی از اصلی ترین مراحل شست و شو دستمال است.دستمال ها همواره مرطوب هستند که محیط مناسبی برای رشد میکروب ها است.اگر دستمال ضدعفونی نشود میتواند به منبع اصلی قارچ و باکتری تبدیل شود.برای اینکه دستمال های تمیز داشته باشید بهتر است از این چند روش استفاده کنید.

  • ضدعفونی با آب جوش موثر ترین روش است.کافیه یک قابلمه آب را بجوشانید و دستمال را به مدت15-20دقیقه داخل آن قرار دهید.در این روش تقریبا تمام قارچ ها و باکتری ها از بین میرود.
  • ضد عفونی با سرکه یک روش کارآمد است.1لیتر آب گرم را با1فنجان سرکه سفید مخلوط کنید و دستمال را نیم ساعت داخل آن قرار دهید و سپس آبکشی کنید.
  • ضدعفونی با جوش شیرین علاوه بر خاصیت بوگیری خاصیت ضد قارچی هم دارد. کافیه 2 قاشق جوش شیرین در اب حل کرده و 20دقیقه داخل ان قرار بدین و آبکشی کنید.
  • استفاده از سفید کننده یک روش کارآمد  برای دستمال های روشن است که به راحتی تمامی لکه ها و چربی ها از بین میبره.1ق چ وایتکس یا سفید کننده را در یک سطح اب حل کنید و دستمال را داخل آن قرار بدین.

شستن دستمال آشپزخانه02

چند وقت یکبار دستمال نظافت را بشوریم یا عوض کنیم؟

دستمال نظافت به دلیل استفاده مداوم در معرض باکتری ها و سطوح آلوده است.به همین علت شستن و تعویض آن باید طبق یک برنامه ریزی اصولی و منظم باشد.بهتر است بعد از هربار استفاده از دستمال آن رابشورید و جلو نور مستقیم آفتاب خشک کنید.شست و شو منظم روزانه باعث میشود باکتری ها در دستمال تجمع نکنند و محیطی برای رشد میکروب ها نباشد.

هر 2تا3 ماه دستمال را عوض کنید.دستمال ها بعد از استفاده مداوم خاصیت خود را از دست می دهند و محلی برای جمع شدن باکتری ها می شود.بهتر است برای جلوگیری از انتقال آلودگی برای هر سطح از دستمال جداگانه استفاده کنید.مثل دستمال مخصوص خشک کردن سطوح و یا دستمال مخصوص ظرف ها.این نکات ساده از انتشار باکتری ها جلوگیری میکند و محیط آشپزخانه را سالم تر و ایمن تر نگه میدارد.


شستن دستمال آشپزخانه03

جمع بندی مقاله:چگونه همیشه دستمال های تمیز و بدون میکروب داشته باشیم؟

دستمال نظافت یکی از مهم ترین ابزار های نظافت خانه است.همین وسیله کاربردی اگر به درستی ضد عفونی و شسته نشود تبدیل به منبع قارچ و باکتری میشود.برای جلوگیری از این مشکلات لازم است شست و شو و ضدعفونی دستمال ها به طور منظم انجام شود.شما با رعایت نکات شست و شو و خشک کردن دستمال ها از آلوده شدن دستمال ها جلوگیری میکنید.استفاده از موادی مثل سرکه،جوش شیرین و سفیدکننده به پاک شدن و ضد عفونی کردن دستمال کمک میکند.فراموش نکنید که دستمال های آشپزخانه را باید2-3ماه یک بار تعویض کنید تا از بو ناخوش آیند جلوگیری شود و به حفظ بهداشت خانه کمک میکند.شما با رعایت این نکات میتوانید از دستمال های تمیز و خوش بو لذت ببرید.

سید محمد حسین حسینی
نوشته شده در 10 آذر 1404 توسط سید محمد حسین حسینی
اشتراک‌گذاری
همچنین بخوانید...

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
جستجو
برای جستجو در نوشته‌های وب‌سایت، کلمه‌ی کلیدی مورد نظر خود را بنویسید و بر روی دکمه کلیک کنید.
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
پست الکترونیکی را بنویسید.
ساخت سایت توسط Portal
دسته‌بندی کالاها